2010-12-30 ? 16:24:12

DAG 26 - MINA NYÅRSLÖFTEN

slutet av hela listan, skööööönt.
nyårslöften hit & nyårslöften dit, har faktiskt inte tänkt så mycket på mina nyårslöften.
men jag skall iallafall börja träna ordentligt...
jag skall även lyckas hålla mina betyg (ta tag i skolan) & komma in på precis den linjen jag vill.
ta tag i mitt liv,
leva livet,
& göra det jag vill & ingen annan,
2011 skall bli som aldrig förr. jag skall leva mitt liv ända in i själen kan jag lova er & bara vara positiv, nu skall jag ner & äta kladdis tror jag..........
2010-12-30 ? 15:03:02

IT'S JUST YOU AND ME NOW

nyår imorgon, & jag kan säga att jag är rediiiiiiiigt taggad. längtar en aning. 
lovade även att lägga upp bilder på mina naglar.
bilden ser jätte äcklig ut, men vad fan.
2010-12-29 ? 13:38:57

TAR MIG EN TUR

yes, jag tar mig en tur till isabella.
senare ikväll blir det att bada i någon tunna hos älskling med lite folk,
& JAG HOPPAS ATT DU FÖLJER MED OSKAR, ALEXANDRA FÖR JAG VILL INTE SITTA DÄR SJÄLV!!
ja, fick även en ring av mamma igår. guld med diamant i, helt in love. visar bild imorgon eller när jag kommer hem nästa gång.
LOVE
2010-12-29 ? 13:34:19

DAG 25 - ETT SISTA ÖGONBLICK

hm, vad skall man skriva här egentligen? ett sista ögonblick innan man dör, innan det nya året eller vadå?
äsch, jag hoppar över denna knasiga fråga...
2010-12-28 ? 14:59:08

DAG 23 & 24 -

dag 23-min favorit plats.
min favorit plats är ingen svår grej, det är & kommer alltid vara i min älsklings famn. men dock så älskar jag min säng med. & när jag har mina stunder med mina favorit tjejer.


dag 24- det här saknar jag.
det här var inte heller särskilt svårt.
jag saknar, handbollen något sjukt mycket. mina stunder i göteborg. vissa folk i göteborg & även min släkt. jag saknar även att vara oberoende, oberoende av människor, ja, ni såg rätt. svårt att förklara, men just så känner jag. att bo i lägenhet saknar jag med att göra. det är mycket mysigare & på ett sätt känner man sig mer säkrare. jag saknar att umgås med min bästa vän hela hela tiden. när vi hittade på bus. när vi skapade kaos. när polisen letade efter oss, när vi kom hem vid fyra tiden & det var skola dagen efter. du & jag genom allt var det. jag saknar dig. då det var bönan & pallen.
2010-12-28 ? 14:28:07

JAG SKÄMS ÖVER MINA NAGLAR

ja, jag skäms över mina naglar, dom blev så äckligt korta så vet inte vart jag skall ta vägen. men får lida igenom det den här gången & göra dom tusen gånger längre nästa gång. (visar bild på naglarna när jag är hemma hos mig).
igår planerades även nyår & allt är grejat & klart, nästintill iallafall... och kan bara säga en sak, att det kommer bli G R E A T.
funderar på att gå ut & ta en promenad, men vi får se.... hihi
2010-12-27 ? 21:16:53

GÖTEBORG

idag blev det göteborg med min kära isabella, fixade naglarna & köpte nyårsklänning samt lite grejer till nyår. dock så är jag en aning onöjd med längden på mina naglar, men får duga denna gången så får jag fixa längre nästa gång. träffade även på två efterlängtade brudar, johanna & amanda, mys.
min kära mormor ringde även idag & berättade att hon hade en iphone som väntade på mig hemma hos henne. wiho!
nej nu skall jag gå & mysa med min favorit, ciaaaaao!
2010-12-26 ? 16:12:28

I'M SO FREAKING IN LOVE

mina nya älsklingar.
2010-12-26 ? 15:41:42

DAG 22 - MINA RÄDSLOR

mina rädslor, jag är rädd för att förstöra en person. rädd för att förändras. rädd för att inte räcka till. rädd för vad andra människor tycker & tänker om mig. rädd för att lova en sak & sedan när det väl skall hända så går det inte. rädd för mig själv vid vissa tillfällen. jag är även rädd för spindlar & små kryp. det finns så mycket jag är rädd för, men inte rädd hela tiden. utan ibland, bara ibland vid vissa ögonblick. då saker & ting händer utan att jag själv förstår. utan att jag hinner tänka vad som egentligen hände.
2010-12-25 ? 15:25:00

DAG 21 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

när andra människor gråter.
när jag bråkar & allt går emot mig, så har jag jävligt lätt för att börja gråta.
när någon dör.
sorgliga filmer.
ifall jag har gjort någon ledsen börjar jag med gråta.
om någon gjort mig illa, inombords.
när folk ljuger.
att inte känna att man räcker till.
2010-12-24 ? 15:25:00

DAG 20 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

hoppade över dag 19 - ett annat ögonblick. för vet inte vad jag skall skriva där, hoho.
det här får mig att må bättre. när mina nära & kära mår bra. när jag får något nytt i garderoben. när livet leker. ja det är nog det som får mig att må bättre.
2010-12-23 ? 15:11:00

DAG 18 - MINA VÄNNER

vad skulle jag vart utan er? ni gör min dag. vänskap är nog det som vi behöver mest om inte familjen står först. mina vänner förgyller min dag. japp, så förklara jag mina vänner!
2010-12-22 ? 15:03:00

DAG 17 - DETTA ÅNGRAR JAG

gud, finns nog över tusen saker som jag ångrar, om & om igen. men man lär sig ju av sina misstag.
kan inte komma på något jag ångrar just nu, så jag får åter komma när jag har gjort det, hihi.
2010-12-21 ? 14:46:00

DAG 16 - MIN FAVORITFÖDELSEDAG

min favorit födelsedag var när jag fyllde sju. då jag fick min häst. första & sista. Blondie heter hon & hon har följt med mig nu i åtta år. och jag har kvar henne. kommer alltid att ha kvar henne. men gav bort henne till min lillasyster när hon fyllde år eftersom jag inte kan rida henne längre, har blivit en aning lång. men det kan hända då & då att jag rider henne. dock så har jag även tappat en hel del intresse för hästar. surt. men hon kommer alltid vara min ponny. min häst. min lilla älskling.
2010-12-20 ? 14:39:00

DAG 15 - MITT FAVORIT MINNE

mitt favorit minne. har så många favorit minnen, både negativa & positiva. så vet faktiskt inte vad jag skall välja.
men mitt favorit minne var nog resan till turkiet. med min familj & min bästa. kunde det bli bättre? nej.
2010-12-19 ? 14:38:00

DAG 14 - MIN FÖRSTA KYSS

haha, min första kyss var i trean eller fyran tror jag? då jag, några tjejer & ett par killar körde sanning eller konka bakom ett hus, mellan ett staket. haha.
2010-12-18 ? 20:42:13

MYS

sitter nu hos daniel & väntar på att pööööjkarna skall göra i ordning maten, är redigt hungrig.
blir iallafall en lugn kväll med mysigt folk.

LOVE
2010-12-18 ? 14:36:00

DAG 13 - VAD ÄR KÄRLEK?

ja, vad är kärlek egentligen? en varm känsla som man känner genom hela kroppen när man blir förälskad, kärleken till sin familj, kärleken till sina vänner eller hatkärlek. det finns nog tusen olik kärlek till olika personer, djur & ja. men jag tror att dom menar kärlek till den man älskar & är förälskad i. så jag rikta in mig på det.
för mig är kärlek en känsla, en trygghet i sig själv & den man älskar. någon man kan skratta, gråta & ha kul med. en person man kan göra allt med. det är svårt att förklara vad kärlek är.
men för mig är nog kärlek, just det, pricken över i:et. ja det låter bra. hihi
2010-12-18 ? 12:22:09

INTE HELT FEL

fick precis ett sms från bubbleroom att mina skor har kommit, så får åka ner & hämta dom sedan, wiho. fick även ett samtal nyss att antagligen får en ny mobil med. inte helt fel nej.
och jag ligger efter några dagar med den siffer grejen, men jag lovar att jag skall ta igen det!
PEACE
2010-12-17 ? 21:03:00

DAG 12 - ETT PINSAMT ÖGONBLICK

ett pinsamt ögonblick, så fort jag tänker på det tänker jag på soarén i torsdags, då jag, isabella, linus, anton & victor skulle sjunga ''alla änglar'' & så hade vi bestämt att vi skulle ha ett stativ med låttexten på, men blev det så? nej. så där fick vi stå, dumma som fån & kunde inte låten, bara vissa ord i texten & refrängen. helvete vad pinsamt det var. bara stod där & skrattade inför alla som satt & kollade. men kul hade vi, det är väll det som är huvudsaken, eller?
2010-12-16 ? 20:46:00

DAG 11 - DEN HÄR VECKAN

denna veckan har jag haft känslor som har hoppat upp & ner, glad, lycklig, ledsen, besviken & skämts. jag har även haft bra stunder denna veckan, fått nya minnen & gråtit mig till söms. haft smärta samtidigt som jag inte kännt någon smärta. fått känna vissa bättre samtidigt som jag märkt vilka som inte var som jag trodde. ja, denna veckan har det hänt en massa. haft soaré, vart med underbart folk, dansat rumpan av mig, skämt ut mig, bråkat & haft allmänt kul. yes så har min vecka sett ut. (:
2010-12-15 ? 14:56:00

DAG 10 - TIO SAKER DU INTE VET OM MIG

1. jag har fobi för spindlar
2. jag har otrolig scenskräck
3. jag har väldigt lätt för att börja gråta
4. jag tycker inte om min kropp
5. jag har väldigt lätt för att bli svartsjuk även om jag nästan aldrig visar det
6. innan jag flyttade t fjb var jag en 'player', var tsm med en kille i fyra dagar kanske & sedan dumpade jag han för jag tröttnade och blev sedan tsm med en ny efter bara några dagar
7. jag tror på andar & spöken
8. jag är mörkrädd & blir väldigt lätt rädd
9. jag har varit ''fjortis'' en gång i tiden
10. jag är rädd vad folk tycker & tänker om mig & jag är även rädd att göra folk besvikna.
2010-12-14 ? 20:35:26

DAG 6-9.

Dag 6 - Min bästavän
som sagt har jag väldigt många fina och underbara vänner som jag älskar utav hela mitt hjärta. mina små änglar. men jag kommer bara rikta in mig på ett par som står mig närmast och nästan vet mig innan till som utantill.
Isabella, Hanna & Matilda- åh mina små hjärtan, finns det några som är så underbara som ni? ni finns för mig när som helst och er kan jag prata med om vad som helst. det senast året har vi kommit närmare varandra än vad vi någon gång gjort, vilket jag är mycket happy över. ni har & kommer alltid ha ett plats i mitt hjärta, glöm inte det!


Johanna Petrén- när jag flyttade från Göteborg för ungefär ett år sedan så har vi bara tappat kontakten mer & mer, vilket jag tycker är mer än synd. innan jag flyttade var vi som piff & puff. vi gjorde allt med varandra, det var nästan som vi satt ihop, vi var som systrar. tjaffasade men ändå kunde vara sams hur länge som helst. gud vad jag saknar dig. även om vi har tappat kontakten, och jag är jävligt dålig på att höra av mig. vi har nog varit vänner i tio år snart, och gud vad tiden går snabbt. bruden jag saknar dig.
vi känner nästan inte varandra längre, men en sak skall du veta min söta, att du kommer alltid, alltid vara en av mina närmaste & min andra halva. en del av mig saknas här uppe kan jag säga dig. jag saknar dig, och glöm inte att vad som än händer kommer du ha en jävligt stor del av mitt hjärta.


Adam- min favorit, min andra halva. efter ett år med dig så har vi kommit närmare än någonsin. tror du vet allt om mig (typ), och jag kan prata med dig om precis vad som helst & du kan prata med mig om vad som helst. du är min bästa vän och pojkvän det känns bra att kunna plussa ihop dom två orden. tack för att du finns mitt hjärta.

Dag 7 - Ett ögonblick
det starkaste ögonblicket jag har, som jag kommer & tänka på just nu är en sak som jag inte kan ta upp här. hihi. det är tyvärr hemligt.

Dag 8 - Ett barndomsminne
hahaha ett barndomsminne jag kommer ihåg mest, var när jag var fyra år tror jag, och jag gick hos en barnmamma som hette Eva. gud som jag tyckte om henne. haha. jo iallafall så när Eva tog semester och jag var tvungen att vara hemma, så rymde jag till henne med min tre hjuling och stod där som ett fån, jag grät och väntade på att hon skulle öppna dörren, men ingen kom. istället kom min mamma och plockade upp mig efter några timmar. haha.

Dag 9 - Min dag
började att jag vaknade upp bredvid min bästa, tog på mig kläder mjukis & tjockis tröja. sedan vid kvart i åtta gick jag & min lillasyster ner mot bussen, tog bussen vid åtta och när jag kom till skolan har jag bara övat på dansen till soarén. efter skolan åkte jag hem, åt två mackor med vitlökgojs på, gjorde klart det sista i svenskan & sedan kvart i sex hämtade isabella mig & vi åkte ner och körde bodyattack. känns gött i benen nu kan jag säga. efter det blev jag hem körd av dom med, och nu sitter jag här nyduschad & fräsch.
2010-12-14 ? 16:00:43

LIGGER EFTER

jag ligger så himla efter med dom siffer dagarna, då man skall skriva om något nytt. men idag hinner jag inte heller, får ta igen det imorgon eller något. för nu måste jag göra sista läxan, sedan skall jag på bodyattack med isabella och sedan åker jag till min favorit och myser med honom. så jag hinner inte today.
men ni får ha en super bra daaaag, yes! 

LOVE
2010-12-12 ? 10:29:15

ETT ÅR MED MIN GOS ♥

ett år med min favorit idag. och damn vad du är bra! ♥
nu skall jag slänga på mig kläder för att åka vidare t jul på liseberg, så bloggar när jag kommer home.

se you later aligator
2010-12-10 ? 20:05:11

JÄDRA TV

min gos skulle vart här nu, men tror ni inte att han missar bussen, jo? så nu sitter jag här i min ensamhet och kollade nyss på julkalendern, jag försöker även få igång tv4 som inte funkar, DÖ. kommer missa idol, eller säkert halva. skit paraboler.
nu skall jag dra dampet på tven en gång till & sedan skall jag hoppa in i duschen innan min gos kommer.
känner även att ja behöver köpa julklappar, beställa tid till att fixa mina naglar & fixa nyårsklänning. får fixa det i veckan tror jag. ja det låter bra.

har även lagt mig under sprutan idag för första gången!!! och fixat mina läppar, fy farao vad ont det gjorde, men om man skall bli fin får man lida pin, dock så är det en aning svullet nu, men hoppas på att det går ner lite iallafall!  
& klaga inte på mina fula bilder, men webbcamera suger!



2010-12-10 ? 15:47:54

1 3 3 7

känns som jag bara skriver om dom där dag sakerna, men jag har faktiskt inget annat att skriva, skulle blivit så ointressant om jag bara satt och skrev om mina dagar.
men idag var sista lektions dagen, för nu har vi även börjat övat inför soarén, GÖTT
en termin kvar på h-sund skolan, sedan är det dags för ua. känns skönt, men stort. träffade även min bästa vän på bussen idag, tjenare vilka blickar man får. känner mig redan taggad inför alla blickar jag kommer få nästa år, WIHO
2010-12-10 ? 15:38:21

DAG 5 - MINA DRÖMMAR

ja mina drömmar? om jag skall vara ärlig ändras dom hela tiden. när jag var liten vill jag bli mer än allt frisör. för det såg så himla kul. pilla i andras hår, fixa frisyrer & se hur nöjda & glada dom var när dom kom & ut hade fixat sitt hår. just nu vill jag bara att mina betyg skall vara bra så jag kan komma in på just den linjen jag vill gå, sedan vill jag även söka in på högskolan för att bli advokat. mitt dröm yrke just nu. jag vill även gå en nagelkurs i sommar så jag kan göra akryl & gele naglar (vilket antagligen kommer gå min väg, eftersom jag & mamma redan börjat prata på det). sedan vill jag även leva ett lyckligt liv. med bra människor som förgyllar min dag. jag hoppas även att det kommer hålla länge mellan mig & adam. har ett år på söndag & hoppas på många fler år. jag vill gifta mig & skaffa barn, helst två, men inte mer än det. jag vill bo i ett mysigt hus, kanske i stan eller ute på landet? jag vill/hoppas att alla människor omkring mig skall leva ett lyckligt liv. lika lyckligt liv som jag kommer att få det. vill tjäna massa med pengar så när jag är femtio bast kan leva som livsnjutare. yes, det är just så mina drömmar ser ut nu.
och jag hoppas även att det kommer att gå som smoooort på luciasoarén nästa vecka, på torsdag.
2010-12-09 ? 15:14:00

DAG 4 - MIN SYSKON

jag har en halv syster, vid namnet Moah, hon är 10 år & världens bästa syster. men ibland fy sjutton, då är vi som hund & katt. jag menar det. vi är ganska lika & envisna är vi båda två. om man kollar på utseendet är vi inte alls lika, antagligen för att vi har två olika pappor. hon har brunt hår, bruna ögon & har ett bra pigment, medan jag har ljust hår, blåa/grå/gröna ögon & ett ljust & dåligt pigment. hon älskar hästar & är en liten bitch. that's it.
2010-12-08 ? 16:14:07

DAG 3 - MINA FÖRÄLDRAR

jag lever bara med min mamma, har aldrig haft kontakt med min pappa. och nu tror ni säkert att kondomen sprack eller något?
men nej, min mamma & pappa bodde tillsammans till jag var 2 år, och sedan skilde dom sig. efter det har jag aldrig haft kontakt med min pappa. så får berätta om mina kära mamma.
min mamma heter Marlene, är 45 år & jobbar som spåtant , ja hon jobbar med en kortlek & sedan spår hon människorna som kommer till henne. hon kan även se andar, eller hur jag skall säga. så det jobbar min mamma med (vet inget annat sätt jag skall förklara det på). hon har blont hår, gröna ögon och är lång. hon är uppvuxen i Göteborg, vid havet. och har bott i hela sitt år tills hon träffade Mattias för ungefär 2 år sedan, då vi flyttade hit, till lilla fjällbacka. dom är nu förlovade, och vi bor i ett stort vitt hus på Vberget i fjällbacka.
vet inget mer intressant jag kan skriva. jo, att hon vill alltid vårat bästa, och hon är världens bästa mamma. (även om vi bråkar en del, så älskar jag henne en massor!)
& synd nog så har jag inga bilder på henne, för att hon hatar att vara med på foton.
2010-12-08 ? 15:40:59

EVERY ONE CHANGE

jag tror att vi alla kommer till en svacka då man märker att man själv förändras och att även folk omkring en förändras. vare sig vi vill eller inte. det känns som jag har kommit till den svackan nu, inte att jag förändras, iallafall inte så att jag märker det, utan vissa folk omkring mig förändras. jag förstår att man gör det, för det är ungefär bara ett halv år kvar och sedan ska vi börja gymnasiet, och vissa skall skaffa lägenhet, andra kanske till och med skall flytta långt hem ifrån och bli vuxna på riktigt. men ibland blir jag nästan rädd hur människor kan förändras så snabbt, så omedvetna om hur dom förändras. vissa på ett bra sätt, medan andra faller åt andra hållet.
jag har lovat mig själv, att jag får förändras, jag vet att jag kommer att förändras, alla gör väl det, sakta men försiktigt till och med så att vissa inte hinner märka att man förändras.
2010-12-07 ? 19:26:43

DAG 2 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

om jag skall vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag skall skriva. för vissa innebär att första kärleken är på dagis, andra för första gången då man blir tillsammans med någon, men för mig är första kärleken då man känner pirret som går genom hela kroppen, fjärilarna i magen och hur hjärtat dunkar snabbare när man bara tänker på personen.
min första kärlek/förälskelse var nog när jag gick i 3:an eller om det var i 4:an kanske? då jag och amanda blev dunder förälskade i två tvillingar som var ett år äldre än oss. och gud som vi höll på. vi gjorde någon slags tidning som vi skulle skriva namnet på killen vi var kära i för att sedan kasta den framför dom så dom skulle bli kära i oss. vi retade dom så att dom skulle jaga oss bara för att vi ville bli sedda. vi gjorde om låten "vi är sveriges coolaste brudar, kolla killar är vad vi gillar." till "vi är sveriges coolaste brudar, simon och samuel är våra killar" skrek vi efter dom när dom gick från skolan. haha damn kommer ihåg det så väl. satt och målade hjärtan i skolkatalogen, runt deras ansikten, blev avundsjuk när dom äldre tjejerna umgicks med dom & ja ni förstår då hur kär eller kanske förälskad jag var haha. men dock vågade jag inte göra något mer än att gå runt och vara lyckligt förälskad som jag var då, konstigt nog? haha.
yes det var min första kärlek eller mer min första förälskelse rättare sagt.
men min riktiga riktiga första kärlek är nog med min favorit som jag är tillsammans med nu. började träffa han på ''riktigt'' för ungefär ett år sedan, och sedan dess har livet lekt och har nog aldrig vart så kär som jag var då & som jag är fortfarande. jag känner fortfarande pirret som går genom hela kroppen, fjärilarna i magen och hur hjärtat dunkar snabbare när jag bara tänker på min favorit.
2010-12-07 ? 06:13:23

NU DRAR JAG MIG NER MOT BUSSEN


yes, fick gå upp klockan 5 imorse (natt), och nu har jag sminkat mig & fixat mig, för att åka till uaaa & skugga.

LOVE
2010-12-06 ? 21:13:10

DAG 1 - OM MIG

okeeeeeej,  jag är en tjej som är 15 år, har blont hår, grön/gråa ögon. går sista året i högstadiet, tror även att jag har bestämt vilken linje jag skall gå på gymnasiet- lärare, jurist & journalist (SA) på plus, bor på västkusten sedan ett & ett halvt år tillbaka. innan det bodde jag utanför en stad i Göteborg (kanske också räknas som västkusten?) som heter Mölndal, iallafall. jag är en glad, sprallig, busig, positiv & lycklig tjej vid tillfället. jag har underbart folk runt omkring mig just nu, som jag nog aldrig vill bli av med. jag lever med min mamma, syster, mammas man & hans dotter. så har jag min andra halva också, adam, min favorit.
jag suger helt ärligt att berätta om mig själv. jag hatar mig själv för att jag sällan get folk en chans att lära känna mig, utan jag har alltid förutsatta meningar om folk. vilket är en jävligt dålig sak. jag blir lätt sur om någon skämtar, och jag tar lätt åt mig. det kanske är det negativa med mig som jag kommer på nu iallafall.
jag hatar även idioter som tror att dom kan ta över världen kanske, nej men inte det, men idioter blir bra, & det förklarar la allt, vad jag menar eller?
ja & vad mer skall man skriva? duger det eller? ja det tycker jag allt.
om det är något mer ni vill veta, så släng en kommentar kanske?
2010-12-06 ? 20:56:25

EFTERSOM ALLA ANDRA GÖR DET

och jag har bloggtorka, så kör vi på detta, även om jag ligger några dagar efter, hihi:
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – Mina drömmar
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07
– Ett ögonblick
Dag 08 – Barndomsminne
Dag 09 – Min dag
Dag 10 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 13 – Vad är kärlek?
Dag 14 – Min första kyss
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Min favoritfödelsedag
Dag 17 – Detta ångrar jag
Dag 18 – Mina vänner
Dag 19 – Ett annat ögonblick
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22
– Mina rädslor
Dag 23 – Min favoritplats
Dag 24 – Det här saknar jag
Dag 25 – Ett sista ögonblick
Dag 26 - Mina nyårslöften
2010-12-06 ? 20:34:00

VILL FÄRGA HÅRET BRUNT, MEN VÅGAR JAG?

min vanliga hårfärg                                                           ljusbrunt                                      mörkbrunt
mobba inte min dåliga gjorda hårsak. men men.
vågar jag färga det? neeeeeee, eller?
2010-12-06 ? 20:10:41

GJORT OM

gjorde om bloggen, känns bra om jag skall vara ärlig. men jag är inte så nöjd så det är pricken över i:et, nej.
inatt blir det att sova ensam för första gången på jätte länge, i min stora säng i källaren. dör. vill inte. hoppas mamma kommer snart så hon kan köra mig till min favorit.
nu skall jag ner & kolla på ung & bortskämd,
& alla dessa människor som tror att dom är något genom att kolla snett, och vara bitchiga. ni förlorar ju för fan bara på det, idioter.

LOVE
2010-12-06 ? 19:30:22

KÄRLEK


Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt,
Att beskriva känslorna med ord tycks göra det löjligt.
En kärlek som min för dig, är unik,
Med ditt leende gör du mig rik.
2010-12-06 ? 17:46:16

SKUGGAT

idag har jag & isabella skuggat sötjuliaaaaaa, på agneberg- handel. verkar rätt roligt ändå om jag skall var ärlig. och imorgon blir det skuggning hos alexandrasötnos, östrabo yrkes- frisör, yees man.
och nu har jag precis målat mina naglar ljus rosa, och funderar på att kolla på one three hill eller något tills julkalendern börjar?
ja så får det nog bli
LOVE
2010-12-05 ? 15:38:25

''

''ta det dåliga med det bra, le när du är ledsen, älska det du har, förlåt alltid men glöm aldrig, lär dig av dina misstag men ångra dom aldrig, people change, Shit happends, but remember life goes on.''

2010-12-05 ? 15:26:57

TAGGAR TRÄNING

klockan fem går jag ner till hälsans hus & kör body attack i en timme med isabella.
& just nu väntar jag på mamma som skall komma & hämta mig hos min favorit.
måndag + tisdag blir det skuggning, så får gå upp klockan halv 6, WIHO längtar redan.
nej nu skall jag ringa mamma.
LOVE
2010-12-05 ? 14:47:44

JAG ÄR TRÖTT PÅ MÄNNISKOR

jag är så äckligt jävla trött på människor som inte har något vett i sig. som bara bryr sig om sig själva & trackar ner på folk för att dom själva skall må så jävla bättre. jag spyr på dom. skulle vilja slå dom rakt på käften och spotta dom rakt i ansiktet. jag menart. och det värsta är nog när människor sitter på fb eller något liknande och är 15/16 år & kommenterar någons bild som är två år yngre, om hur ful & äcklig den personen är. helvete. ta det i verkligheten istället. eller något. avundsjuka fan. det är dags att växa upp nu. och växa till en högre nivå på en bättre plats. idioter är ni.
-

''Life is too awesome to waste your time thinking about someone who doesn't treat you right''
2010-12-04 ? 10:20:04

GÖTEBORG NEXT

sitter i bilen med min älskling och hans familj och är på väg ner t göteborg. blir att leta julklappar och dom skall kolla på skidgrejs är det tänkt. sedan blir det matilda kanske, om det inte blir kalas. LOVE
2010-12-01 ? 15:30:26

SPANSKA FAN VAD JAG HATAR DET

vill bara gå & dö, orkar inte spanska, har prov varje jävla vecka känns det som!
nu skall jag skriva ett brev på google översätt, HEJDÅ

Om

Min profilbild