2011-04-30 ? 19:04:12

DÅ ÄR FRÅGAN VILKEN MAN SKALL TA....

har redan en långklänning hemma som jag skall ha antingen på avslutningsmiddagen eller i kyrkan..
men hittade tre snygga klänningar, men den i mitten skulle jag bara kunna tänka mig ha i kyrkan vilket innebär att jag tar långklänningen i kyrkan om jag väljer att beställa hem den... men vilken tycker ni är snyggast? kan inte riktigt bestämma mig..

1, 2 eller 3?
2011-04-30 ? 18:39:39

VALBORG

legat och solat hela dagen, tills det blev mat. grillat och varm banan med glass som efterrätt. satt gott i magen kan jag säga er! 
ikväll händer inget vedervärdigt. blir lugn kväll och mys. för är inte på drickhumör som ungefär hela sverige är idag.
igår blev det en tripp till uddevalla där min favorit överraskade mig med bio. delade på en kebabtallrik då vi blev så mätta efter bion. tack för kvällen, mitt hjärta.
men nu skall jag leta klänningar till skolavslutningen.
hoppas ni får en bra valborg!
2011-04-30 ? 15:30:22

-

2011-04-28 ? 21:58:49

DU GÖR MIG HEL

vet inte vad jag hade gjort utan dig. jag älskar dig, mitt fina hjärta.
2011-04-28 ? 21:37:58

NI KOMMER ALDRIG ATT TRO MIG.....

....men jag har faktiskt pluggat moppe grej idag! skall vara klart innan maj, för nu har jag fått nog.... Moah o jag fick oss ett ryck åkte till tanum och åt pizza, fick skjuts i en porshe hem. har även lyckats fått i mig en glass idag med olivia. pizza o glass på samma dag var jag värd efter både orientering som gav mig årets första fästing o brändboll så jag var helt slut när jag kom hem. imorgon blir det antagligen en shopping tur med mamma, om inte adam har bestämt att jag är upptagen hela dagen. vi får helt enkelt se vart dagen leder mig. vet inte vart jag hamnar, efter att fått reda på grejer, men där jag hamnar är väl det bästa av dom alla alternativena. nu skall jag hoppa in i duschen. ciaaao
2011-04-27 ? 19:38:38

JAG HOPPAS DU FÖRSTÅR HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG.

jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket du betyder för mig. men det funkar inte om jag ger allt och du ger hälften.
kort dag i skolan, åkte till tanum direkt efter för att prata om avslutningsmiddagen, men hur många var det där då?! TVÅ, TVÅ stycken. jag och lisa, kändes ju bra. men vi satt där, kollade skolkatalogen & skrattade.
har fått skickat in tröjorna & även om skolkortet inför nästa år. jaooopp. imorgon börjar orienteringen och hur taggade är jag då? inte taggad alls. känner inte för att ha massa fästingar och bett över hela kroppen. fyfan.
nu tänkte jag sätta mig med svenskan, men märkte när jag öppnade väskan att den visst låg hemma o jag som är hos mitt hjärta, hur bra är inte det då? så istället blir det plugg på moppen, som skall vara klart tills slutet av maj har jag bestämt.
puss o kjam.

2011-04-27 ? 19:29:19

SNYGG, ELLER VAD?

2011-04-27 ? 19:28:44

HATE ISN'T A STRONG WORD,

2011-04-26 ? 19:13:46

TISDAG

första dagen i skolan, den gick snabbt o kändes som en kort dag. kändes bra att komma tillbaka men skulle vilja ha en veckas lov till, utan tveka. har även fått nog av dom här skoltröjorna, men imorgon gör jag klart dom o skickar in dom för gott. sedan hoppas jag att dom kommer inom en vecka. vi skall även få skåp som skulle vart klara idag, men icke. så hoppas på att dom är klara imorgon. har även fått reda på att jag har kommit in på mitt första o andra val. vet dock fortfarande inte vilken skola jag vill välja. har ångest över det så det står härliga till. har egentligen inget vettigt att skriva men var såpass längesedan jag skrev, så kände att det var dags. KYSS
2011-04-26 ? 19:01:58

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM?

vet inte hur jag mår. vet inte vad jag vill eller hur jag känner mig. jag vet inte heller vad du vill eller hur du känner. eller vad jag skall göra om jag varken vet hur jag vill ha det eller om det kommer fortsätta. för just nu känns det svagt. om det fortsätter på samma visa som nu kommer den snart sluta sjunga sina toner. jag vill ha det som innan, precis som innan. då jag inte tvekade alls.
2011-04-24 ? 11:03:03

UNDERBART VÄDER HELA VECKAN UT

underbart och fint väder idag med, om graderna säger sitt så går jag snart ut och lägger mig en stund, för att få lite färg (som jag antagligen inte kommer att lyckas med, men man kan alltid hoppas!) har även startat en tävling med mattias om vem som kan bli brunast innan sommarlovet börjar, och ingen fuskbränna här inte.. imorgon blir det tävling för mitt hjärta, så då blir det åka med.
men nu skall jag springa ut och lägga mig i soleeeen, 

LOVE


2011-04-24 ? 10:24:23

I DON'T KNOW HOW I WANT IT.

2011-04-24 ? 10:16:53

WHAT IF?

påsken var bra, åt mig tjock och mätt. och somnade tidigt.
vaknade upp hos min favorit och jag får se om jag tar bussen till gstad vid tolv eller om jag åker in senare. vet inte riktigt hur jag har planerat min dag. hela jag är snurrig och tankarna åker hit och dit och vi får se vart jag hamnar tillslut. vet inte vad jag vill eller hur jag känner mig. vet inte heller hur långt det kommer att hålla, men vi får se.
2011-04-23 ? 10:02:00

GLAD PÅSK!


2011-04-22 ? 12:52:42

BUSSEN TILL TaRK

vaknade upp hos min favorit som varit borta i över en veckan och gissa om jag var lycklig när han kom hem, igår blev det mys o prat. men nu sitter jag på bussen till TaRK och hoppas på att jag hinner till Moahs sista hopprunda med tibbie. får se om det kanske blir ett inlägg innan helgen är slut. för bloggen håller helt o hållet på att dö ut. men ni får kolla in den då o då, för vem vet det kanske kommer två inlägg på rak, hihi. men GLAD PÅSK på er!
2011-04-18 ? 22:32:44

GÖTEBORG

tog bussen till göteborg i lördags och stannade där tills idag. mysigt värre. i lördags tog jag och johanna igen lite tid som vi missat och pratade och hade oth maraton tills ögonen slocknade. i söndags blev det grillning och mys med folk som jag inte har träffat sedan sjuan. trodde att det skulle bli pinsam tystnad när jag kom men icke sa nicke. märker först nu att jag har saknat vissa redigt mycket. vissa önskar jag dock att jag inte visste vilka dom var för dom har blivit sådan idioter. men igår var jag lycklig, riktigt lycklig, mysig brasa och underbart folk! fick även en fin kommentar av adam "tycker du borde komma hit oftare." som värmde gott. min sista dag i min hemstad tillbringade jag med johanna i slottskogen men hon skulle sedan iväg och då kom amanda, amira och sarah som gjorde mig sällskap tills jag skulle hem. helgen o början av lovet har vart otroligt bra! jag fick dock inte några bilder då jag glömde kameran hemma, men skall försöka hitta några på fb från igår, som jag lägger upp! LOVE, H.
2011-04-12 ? 16:56:41

ATMOSFEAR

satt och pratade för några dagar sedan om den nya åkaaktrationen på liseberg, atmosfear. och herregud, det pirrar i mina tår bara jag läser om den..
såhär står det på deras hemsida:

LISEBERGSTORNET BLIR VÄRLDSUNIKT FRITT FALL

LisebergsTornet, med en höjd på 146 meter över havet, kommer byggas om till Europas högsta fritt fall-attraktion. Namnet på den nya attraktionen blir AtmosFear.

AtmosFear kommer att bli Europas högsta fritt fall, både vad gäller fallhöjd och byggnad att utgå ifrån. Sett till hela världen finns det egentligen bara en enda attraktion som kan liknas vid AtmosFear och den är placerad i Australien.

Åkturen startar under jord i tornets källare och att ta sig därifrån upp till toppen tar cirka 100 sekunder. Nedresan går betydligt snabbare – man faller fritt i strax över tre sekunder i en hastighet på cirka 110 km/h faller. Under inbromsningen utsätts den som åker för högsta tillåtna G-krafter, 4 G.

tror ni att ni kommer våga åka den?
2011-04-12 ? 16:41:42

ANYWHERE YOU ARE, I'M NEAR

sitter och skriver svenskan, men hur bra går det då? inte bra alls, har tråkigaste författaren och hittar ungefär nästan ingen fakta heller........ sitter och lyssnar påden underbart fina låten what are words som nog nästintill alla har hört skulle jag tro. ikväll blir det kalas, men egentligen borde jag träna, har inte tränat på evigheter..
imorgon blir det nationella i engelska i tre timmar skulle jag tro och jag ber till gud att jag kommer med i volleyboll laget, för jag orkar inte spanska..
nu skall jag fortsätta med denna jädra svenskan, tjiiiiiiiiiingeling
2011-04-11 ? 21:24:27

THINGS HAS HAPPEND, A LOT OF THINGS.

japp, mycket har hänt under senaste tiden och jag vet inte riktigt vart jag skall börja. kommer bli för mycket information om jag berättar allt här.. men i vilket fall så lever jag, jag lever ganska bra för tillfället men livet går upp och ner, som för vem som helst. har även en hel del anledningar varför det inte blivit något bloggande och det var skönt att vara ifrån här ett tag, men har saknat att skriva av mig lite då och då. under den senaste veckan har jag vart glad som ledsen, lycklig som arg. ja ni fattar. som sagt har livet gått upp och ner. hade nationella i engelska i fredags, idag hade jag redovisning i engelskan, nationella igen på onsdag och på fredag ett stort historia prov. sedan påsklov. mitt fina hjärta lämnar även mig över lovet i hela åtta dagar, vet faktiskt inte hur det kommer att gå, men i vilket fall som helst så är jag hur glad som helst för hans skull att han får åka. mitt lov kommer antagligen tillbringas i göteborg i några dagar. åt även min första mjukglass i helgen och min första kulglass idag. nu skall jag kolla på björn bjöder, tjing!
2011-04-01 ? 14:09:40

14:09

slutade för ungefär en timma sedan, och jag sitter fortfarande i skolan.. kul.. men om en timma går bussen hem, men kommer ändå inte vara hemma fören vid halv fem, rolig fredag. ikväll händer i stort sätt ingenting, är sugen på att åka ner till göteborg över helgen, men eftersom mitt hjärta snart åker till tyskland, så skall jag tillbringa lördag & söndag med han. tror jag. om inte tar jag bussen ner till göteborg imorgon och stannar till söndag, vi får se hur min helg blir, tar det som det kommer bara. tänker göra klart svenskan nu och sedan engelskan så jag är klar med det. har så jävla mycket i skolan nu, så vill bara dö. yes. men om två veckor är det påsklov, och då ni.

Om

Min profilbild