2011-01-31 ? 17:31:54

GEISHA

igår kom mamma hem med ett paket fullt med geisha i, så nu sitter jag här med mina älsklingar & äter dom, medan jag pluggar.
2011-01-31 ? 16:34:12

VARFÖR VÅGAR INTE FOLK STÅ FÖR SINA ÅSIKTER?

en grej som jag inte har fattat poängen med, är folk som inte vågar stå för det dom sagt/säger eller om sin egna åsikt? som när man tex kommenterar ens blogg & ljuger om namnet & vart man kommer ifrån, eller om man säger en sak till en person & sedan när man frågar den så ljuger dom och säger att dom aldrig sagt det. för i helvete om ni har något att säga, så säg som det är? fattar inte poängen när man inte vågar stå för det man säger, håll käften nästa gång då.
-
iallafall så har min dag varit goood, lovisa fick cp ryk på mig idag? kärring. har valt cp gruppen i engelskan & matte provet gick ok. tycker inte att det är så speciellt skoj att läsa vad folk har gjort under dagen, så därför blev det bara en förkortning. ringde & skulle boka spinning/core, men icke sa nicke, då var det fullt, orkar inte mitt liv. så taggar träning inför imorgon..
nu skall jag leta fakta om greta garbo & göra klart den.
hare gött
2011-01-30 ? 19:25:42

SÖNDAGS FRÄSCH

nyduschad, ny målade naglar & ny rakade ben, heeelt underbart.
nu skall jag slänga på mig lite kläder & sedan far jag to my love.
tog mig en springtur förut & tjenna vad skönt det var.
känner även att jag saknar hanbollen & mina favorit brudar.
2011-01-29 ? 18:54:51

HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

min favorit lämnade mig i morse för att åka till göteborg & kolla på hockey. jag hoppas med kärlek att frölunda vinner!
skulle även på spinning imorse, men tror ni inte att jag försov mig då eller? jo.
så nu har jag kollat upp träningar inför nästa vecka, så tisdag - bodyattack, onsdag - tänkte prova på step up, torsdag - bodyattack & sedan på söndag börjar ZUMBA!!!!
ikväll räddar one tree hill min kväll. om jag inte myser med mamma & m.
får se om jag kanske tar en tur till göteborg imorgon & hämtar upp min iphone hos mormor? är redigt sugen på det.
nej nu skall jag kolla på one tree hill
2011-01-29 ? 18:24:16

YOU GOT A MILLION WAYS TO MAKE ME LAUGH

mitt liv är inte kaos. mitt liv är inte heller det bästa man kan ha. inte heller det sämsta. jag är någonstans där jag tror dom flesta har sitt. livet handlar inte heller om att vara bäst, om att ha det bästa eller att vara snyggast. enligt mig handlar livet om att förstå sig själv, tro på sig själv & inse att man faktiskt är bättre än någon annan. en fråga jag skulle vilja ha svar på är, varför blir folk grymma när dom har mycket pengar? dom tror att dom är snäppet bättre än alla andra, på något sätt. (& när jag säger detta menar jag inte alla)
mitt liv har inte alltid varit då allt har varit perfekt hela tiden, man kan säga att det mer har varit en bergodalbana. jag förstår mig inte på människor som klagar på att dom inte får tillräckligt med saker/pengar eller what ever. för om man tänker på hur folk har det i andra länder, som jobbar röven av sig för att få pengar till mat för dagen, för att kunna få pengar så dom kan betala hyran så dom har någonstans att bo, folk som inte blir älskade för vilka dom är. dom som gör allt för sin familj så att den håller ihop. jag beundrar dom mer än något annat. och jag tänker inte säga att det bara är i fattiga länder det är så, för det är faktiskt inte i bara fattiga länder som allt händer. vi skall vara nöjda över att vi har det vi har, har den familjen vi har & för att vi är älskade. vi sitter på olika pallar här i världen. dom som har mycket pengar & ser ner på dom som inte har något alls. jag verken säger eller vet att det är såhär, men jag fick bara upp allt detta i mitt huvud & kände att jag behövde skriva av mig, & eftersom detta är en personlig blogg, så borde jag kunna skriva det här. eller?
2011-01-28 ? 20:55:58

SVAR PÅ FRÅGA

vart trivs du bäst göteborg/fjällbacka ? :) saknar du dina gamla vänner ? :)
om jag får säga det själv, så vet jag faktiskt inte. trivdes i göteborg samtidigt som jag trivs här i fjällbacka. men om jag var tvungen att välja, så skulle jag valt fjällbacka & tvingat mina vänner flyttat hit från göteborg.
& självklart att jag saknar mina gamla vänner, det är nog dom som jag saknar mest, som gör att jag vill tillbaka till göteborg.
hur gammal var du när du färgade/blekte håret första gången ? :) psss fin blogg!
första gången gjorde jag slingor & det var i sexan, sedan så har det blivit att jag gjort mer & mer slingor, så då blev det ''automatiskt'' blont, så vi kan väl säga sexan :) hihi tack.
nästa gång du kommenterar så skulle det vara ett plus om du skrev ditt namn, men om du inte vill, så får du köra på anonym. :))))
& hoppas du blev nöjd med svaren, om inte, så får du säga till!
2011-01-28 ? 20:46:35

FREDAG

har precis käkat i mig tre tacosar & nu blir det bara en lugn kväll med min favorit. imorgon får jag se vart jag hamnar, skulle inte suttit fel med en mys kväll med mina idioter (inriktar mig på isabella & hanna), men vi får helt enkelt se.
livet ändras, vare sig du står på ett eller två ben.
2011-01-27 ? 22:25:57

MYS MED MIN FAVORIT

blev en lugn kväll med film & massa godis med min favorit.
nu blir det duschen & sedan blir det sängen. det är även fredag imorgon, får se vart helgen leder mig.
nej nu skall jag hoppa in i duschen innan jag smälter bort.
& tack mina fina brudar för att ni är ni!
2011-01-26 ? 21:44:01

LIVET LEKER, ELLER?

dagen idag har varit primaaa. fick dock reda på att vi kommer ha fysik i nationella, FYSIK. och jag kan säga direkt & inte med glädje att jag inte kan någonting. ligger även efter i skolan & hittar ingen film om Greta Garbo som jag skall ha redovisning om. livet leker!
känner även att jag älskar mina buss kompisar som jag åker med i bussen, som jag åker nästintill varje dag med!!! I love them. speciellt dom som sitter & glor på en så ögonen nästan spricker & hjärtat svider :) 
kvällen idag har varit lugn, tog ett bad med min favorit & nu skall vi snart krypa ner i täcket & sova.
hoppas livet leker för er med, lika mycket som det gör för mig!
behöver även fixa mina naglar snart. & mitt hår.
får be mamma ringa & beställa tid hos frisören så blir det brunt hår med blonda slingor. så får jag även ring & beställa tider till naglar. yes man.
skulle inte suttit fel med sommar nu heller.
tack för detta emo inlägg.
2011-01-26 ? 16:55:39

I WILL ANSWER

okej, eftersom jag egentligen skulle svara på era frågor igår, så hann jag inte. så lovade idag:

Bästa bloggarna? Vad är det bästa du vet? Om du fick välja en plats på jorden, som du skulle vilja flytta till, vart skulle de varit? Puss på dig!
- dom bästa bloggarna är nog dom som jag har bland mina favoriter, där jag kan läsa vad mina närmaste tänker & har gjort. det är mer intressant än ''stor'' bloggarna.
ooh, det bästa jag vet, svår fråga. men det bästa är nog när folk omkring mig är lyckliga, när jag lyckas med något som jag aldrig tror jag skall lyckas med. skulle vilja flytta till new york tror jag, eller jag vet faktiskt inte. hihi
pusss! 

hur gammal är du? :)
- 15, men fyller 16 om ungefär ett halvår sisådär :)

varför valde du just att lägga bloggen på blogg.se?
- efter att ha provat blogspot.com så tröttnade jag otroligt snabbt på den & kände att jag behövde en ändring, så då valde jag blogg.se,

härligt, är stel själv.. sitter för mkt vid datorn och är rätt skoltrött redan så kommer nog snart ta en dag paus från bloggen och villa massa :) vad gör du precis nu när du läser den här? ;P
- just nu sitter jag & sjunger på låten ''count on me'' med bruno mars i högsta höjd & svara på din fråga! :)
du vet att jag älskar dig va? puss på dig min fina vän!
- eftersom jag inte vet om det här var en fråga eller påstående, så hoppas jag att du vet att jag älskar dig med! pusss på dig hjärtat!

jag hoppas ni är nöjda med svaren & om inte, så får ni bara klicka på kommentera och säga det!
2011-01-25 ? 21:45:29

YOOOGA

var på bodybalance även kallad yoga idag, och om jag får säga det själv tyckte jag inte att det var så kul, men kände att jag behövde det, för min osmidiga kropp.
orkar inte svara på frågorna idag, förlåt. men lovar att svara på dom imorgon!
nu skall jag borsta mina bissar & sedan hoppa i sängen. för sverige - danmark matchen verkar ändå inget att se på.
2011-01-25 ? 16:37:09

suddenly you're afraid and you don't know what you are afraid of.

2011-01-25 ? 16:34:05

-

2011-01-25 ? 16:28:06

FAVORITER

mina favorit låtar ju nu är:
http://open.spotify.com/user/amandahannah/playlist/1X90dnsmqGCKoeacatz1ge
& eftersom inte blogg.se vill samarbeta med youtube, så har jag gjort en kort lista (8 låtar) på spotify.
2011-01-25 ? 16:18:53

BODYBALANCE

eftersom det inte blev någon träning idag, så skall jag vandra ner till gymmet vid 7 & köra bodybalance (yoga). har alltid velat prova det, så skall bli skoj!
nu skall jag vandra ner till köket & göra mig två mackor med ett glas te.
LOVE
2011-01-24 ? 18:27:40

FRÅGESTUND

2011-01-24 ? 16:13:46

VARM CHOKLAD

sitter med varm choklad i handen & kom nyss hem ifrån skolan. skall snart börja göra lite läxor är det tänkt & sedan vandrar jag ner till gymmet, för att gå på spinning med isabella & matilda, wiho.
jag är ledsen om ni känner att det blir för lite tid tilll er, men det är inte så jag vill ha det.
det sista jag vill. jag vet att jag är jävligt dålig på att försöka, ungefär lika dålig som att lyckas. men jag ber er,
prata med mig om ni känner så. för jag vill inte ha det såhär.
2011-01-23 ? 13:44:30

NY HÅRFÄRG?

sitter & kollar på internet, brunt hår med massa blonda slingor? fy tusan vad sugen jag är. ungefär i det här stucket skulle jag vilja ha det, någonstans där i mellan?

frågan är om jag vågar, eller om jag passar?
åååh
2011-01-23 ? 13:26:32

GOOD MORNING

är hur trött som helst, så idag blir det bara en lugn dag, tills klockan 6, då jag vandrar ner till gymmet & skall på bodybalance (yoga) med isabella. gooott.
skall ni hitta på något idag? eller bara ta det lugnt, som man skall göra på söndagar..
funderar även starkt på att färga mitt hår brunt med massa blonda slingor, ååååh vad jag är sugen på det. vill ha en ny förändring, så det skulle sitta gott med att färga om mitt hår totalt?
bjur på en gammal bild med en saknad person.
KISS & HUG
2011-01-22 ? 15:18:46

EGOBOOST

har startat en ny kategori egoboost, eftersom min blogg har blivit så himla tråkig & den skall bli mer intressant, skall jag börja skriva om självkänsla och självförtroende, helt enkelt om att tycka om sig själv. ett inlägg varje söndag, som hjälper en att kickstarta nästa vecka. alla idéer, frågor och berättelser är vällkomna!
men eftersom jag har så fruktansvärt tråkigt så börjar jag idag (lördag) & skriva.
-
först av allt, självkänsla och självförtroende är två olika saker. & för att kunna förbättra dom två måste man veta skillnaden. 
Självkänsla: man tror på sig själv, har lätt för att ta kritik och medveten om sitt eget värde. 
Självförtroende: man tror på att man kan prestera och få saker gjorda

jag kan själv berätta hur det var för mig för när jag började 7:an skulle någon som inte kände mig kunnat säga att jag hade bra självkänsla, jag syntes och hördes. på internet bråkade jag med andra & trodde att jag var cool. desto bättre dissar, desto "bättre" blev jag. det höll såklart inte. jag sminkade även mig som en ''fjortis'' inte för att jag skämdes över mitt utseende, men tyckte då att  det var snyggt med mycket smink & jag såg  mycket äldre ut, ihop kletade ögonfransar & tuperat hår.
ett halvår efter allt falskt självförtroende  jag byggt upp insåg jag att jag bara fick en kick, men jag mådde sämre efteråt än vad jag gjorde innan. efter ett år flyttade vi till fjb, från storstaden till ut på landet. hela flytten förändrade hela mig. jag fick bättre självförtroende & självkänsla. jag såg det som en nystart.

man har haft en dålig dag, skriver något på datorn och hånler. Men det är ingen sann lycka, den håller inte särskilt länge.
riktig lycka är att sprida lycka, inte sprida olycka. Det säger ju sig självt.
2011-01-22 ? 14:55:58

EFTER MÅNGA MEN, OM, NEJ & KANSKE

så åkte iallafall jag, älskling & isabella till larsson där trevligt folk var & firade oskar. stannade inte där så länge dock. men det blev iallafall en mysig & rolig kväll.
hade dock inte med mig kameran, så får sno några bilder av dom som var där, så laddar upp bilder senare idag.
vid fyra åker även jag på kalas, till isak som fyller 9 år.
tjooohejt
2011-01-21 ? 15:25:16

TRUE

2011-01-21 ? 14:56:31

I HAD A DREAM

jag hade en dröm en gång, du kanske kommer tycka att det låter konstigt. jag drömde om att jag var väldigt stor & världen väldigt liten. jag stod med ett ben här & det andra benet långt borta. när jag inte ville vara här som jag är just nu kunde jag bara kliva åt sidan & sedan stod jag på ett annat ställe, långt bort ifrån allt det där jobbiga. om jag skall vara ärlig tyckte jag väldigt mycket om den drömmen.
2011-01-20 ? 22:00:18

BODYATTACK

är helt slut körd efter två pass på gymmet den här veckan, känns som mina ben inte hänger med riktigt. men känns redigt skönt att börja med träningen igen kan jag säga er.
hade även innebandy tunering idag i skolan & för vårat lag gick det dock sämre.
imorgon blir det antagligen att åka till larsson för att fira oskar som fyllt arton.
men nej nu orkar jag inte sitta här & masa mer, skall sovaaaaa.
KISSES AND HUGS
2011-01-20 ? 18:12:40

OUTFIT

bjuder på en snygg & dålig cam bild.
fick mig ett ryck så om en halvtimma vandrar jag ner till gymmet & kör bodyattack. kommer kännas gott i kroppen efter det, träningsvärk på träningsvärk är la rätt gott eller? njaaaaaa.

halsduk- h&m
tröja- turkiet
leggings- vero moda
2011-01-19 ? 21:14:37

IN MY HEAD, UP AND DOWN.

på ett sätt vill jag tillbaka, men om jag åker tillbaka kommer allt bli som förr då? en fråga som jag inte kan svara på, en fråga som åker runt i mitt huvud & jag förstår mig inte på den. jag vill komma tillbaka som inget har hänt, som jag aldrig försvan & förlorade er, den kontakten jag hade med er då. men det är något i mig som drar mig tillbaka, som det inte är meningen att jag skall dit igen. som det är meningen att jag skall stanna här jag är nu & inte röra mig ur den cirkeln jag har runt mig just nu. men varför får jag en känsla att jag vill tillbaka?
jag vill komma tillbaka en dag som om ingenting har hänt, men jag vet att det är inte så lätt att bara säga att ingenting har hänt. för det är ju faktiskt en hel del som har hänt, dom senaste 2 åren.

2011-01-19 ? 16:16:01

DAGENS OUTFIT

eftersom jag har bloggtorka så lägger jag upp en tråkig bild på min outfit.
sleten som ett svin, så fick bli en enkel & skön klädsel idag.
lägg märke till den fina hästen i bakgrunden med.
tröja- gina
linne- gina
mjukisbyxor- stadium (tror jag)

2011-01-18 ? 16:36:38

KNASIGAST ÄR BÄST

har inte haft tid eller ork till att blogga, men skall börja ordentligt nu.
har köpt gymkort nu nere på hälsans hus, så nu ni! skall ner på body attack sedan med isabella & hannaaaa.
lovar att jag skall bli bättre på att blogga.
det minsta man är skyldig sina drömmar är att tro på dom.
2011-01-14 ? 11:17:19

-20

har precis kommit in efter att ha åkt skidor i barn backarna. hihi. det är 20 minus och hur kallt som helst, känns dock inte lika kallt när man är ute.
2011-01-12 ? 14:53:08

FJÄLLEN HERE WE COME

åker till fjällen om ungefär en timma med adams familj, mysi. så blir antagligen inga inlägg om inte jag bloggar från mobilen dååå ;)
åker ikväll & kommer hem på söndag. yes, vi hörs.
LOVE
2011-01-10 ? 22:14:18

MITT LIV GÅR I EN BERGODALBANA

har kommit till någon svacka nu, där allt känns hopplöst & trist. min mage gör så ont att det känns som den håller på att vrida på sig helt. mitt ben värker. jag saknar handbollen. vill börja träna, på riktigt & inte bara säga att jag skall göra det.
just nu går mitt liv i en bergodalbana, ena dagen är det hur bra som helst medan andra dagen är allt åt helvete, men man får ha olika dagar i sitt liv, det är det som hör till.
jag vill ändra på hela mig. jag vill börja om på nytt. helt & hållet.
jag har kommit till en svacka då jag inte förstår mig själv, inte alls.
vill börja om på nytt. vill bli en helt ny person. vill köpa mig en helt ny garderob, färga mitt hår.
något fint, något unikt, något otroligt vill jag skall börja nu.
2011-01-10 ? 19:24:02

I PROMISE

att jag skall börja blogga ordentligt nu, har bara varit lite för mycket nu det sista.
skall bara fixa det sista på bloggen nu & sedan är pricken över i:et satt!

KYSS
2011-01-09 ? 16:38:21

RIGHT OR RIGHT

2011-01-09 ? 16:25:07

ENGAGE

2011-01-09 ? 16:02:56

TRÖTT SOM ETT SVIN

yes, jag är trött som ett svin & imorgon börjar skolan. har sovit hos min bästa nu i nästan en vecka nu, känns bra.
allt ändras hela tiden, något vi får leva med, men att det ändras såhär snabbt skulle jag aldrig tro. fuck.
är sviiiiiiiin hungrig så nu skall jag ner & äta. sedan åker jag till älskling.
lovar även att jag skall börja blogga ordentligt nu när skolan börjar imorgon! 

PUSS
2011-01-06 ? 17:29:22

ÄNDRADE LITE

kände att jag behövde ändra lite på bloggen. men jag är inte nöjd & jag hinner inte greja mer med den nu, så den får se ut så så länge.
& NÅGON SOM VET HUR MAN ÄNDRAR DET GRÅA SOM DET STÅR ''ditt & datt. ändrat lite'', TILL EN ANNAN FÄRG?

love
2011-01-04 ? 22:00:46

JAG LEVER

jag vill bara meddela att jag lever, har haft fullt upp med annat att göra dom senaste dagarna. men skall börja ordentligt när skolan börjar & även fixa nytt i bloggen!
LOVE
2011-01-01 ? 15:27:53

HAPPY NEW YEAR!

dagen igår började med att jag tog bussen till isabella där vi gjorde i ordning oss & åt nyårsmiddag med hennes familj. sedan rörde vi oss upp mot oskar. kvällen blev i alla fall skit bra, med underbart folk som gjorde hela kvällen. dock så vid halv 11 var jag & min favorit tvungna att gå till fjällbacka från hamburgsund. men vi klarade oss hela vägen hem. kameran stannade hemma igår, så får sno lite bilder av isabella & alexandra sedan, mby?
hoppas att eran kväll blev lika bra som min!
big fat love

Om

Min profilbild