2011-03-30 ? 20:32:50

FALL SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT.

vill bara meddela att jag lever.
var med med hannii idag som jag inte har vart med åratal. fick pratat om en hel del, tills klockan slog fyra och jag vandrade ner till idrottshallen för att spela volleyboll. var riktigt roligt och bra folk med.
denna veckan har varit bra och imorgon är det torsdag. mitt huvud går i olika tankar, som kommer tillbaka om och om igen. försöker tänka på vilket som är bäst, och har insett att det mest förstårliga är bäst alternativ. skulle vilja har svar på en del frågor, men tror ingen kan svara på dom förutom jag. börjar även fatta vilka jag kommer hålla fast i hårt när jag vandrar vidare till en ny värld och ny skola. kommer börja om helt från scratch när april börjar, vet att jag har sagt det många gånger, men nu känner jag att allt behöver börja om från början helt och hållet, för mitt och min näras bästa.
längtar även heeelt sjukt mycket till avslutningsmiddagen, snyggt klädd, snyggt hår, höga klackar och världens bästa gäng. har även bestämt att jag skall gå med victor och japp, det kommer bli bra, känner det redan nu.
oj.. blev ett långt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig och behöver egentligen skriva av mig ännu mer, men detta får duga och ni som orkar läsa allt detta, beundrar jag!
2011-03-28 ? 19:09:28

YOUR WORDS DESTROY ME. INSIDE AND OUT.

låt det inte gå så långt, så det är slutet för oss.

2011-03-24 ? 17:44:13

NOT EVERYTHING COUNTS

2011-03-24 ? 17:37:22

ACK, DIN FETA KÄFT BORDE FÅ EN FET SMÄLL

sämre dag idag, eller sämre vecka helt enkelt. fått reda på en del dåliga grejer men ändå en del bra grejer. orkar inte med folk, som öppnar deras feta käft, när dom egentligen inte borde det.
i vilket fall, så lever jag och imorgon har jag nationella i fysik. döda mig.
det var allt för mig, hejdooo
2011-03-22 ? 20:06:05

NU ÄR DEN MIN


mamma var och jobbade i göteborg igår, och jag stannade hemma, mådde dåligt. men jag bad henne åka förbi torp på vägen hem och köpa den jackan ovanför som jag har viljat ha, sedan den kom ut på hemsidan, så nu är den min!
299:- på H&M.
värt pris helt enkelt, och perfekt att ha på sommarn, då man inte känner för skinnjacka!
2011-03-21 ? 12:25:56

STUDIEDAG

sov hos älskling inatt, för det blev inget göteborg igår. vaknade såklart vid sju, då adam skulle åka till skolan och jag kunde inte somna om efter det. underbart, eller? nej.
sitter vid våran jätte gamla dator, och gissa vad jag hittade? jo bilder från 2007/2008 då jag var dunder 'fjortis' haha. kanske lägger upp några bilder för att liva upp bloggen lite, vem vet.
men nu skall jag äta winerbröd, hejdooo

bjuder på en cam bild, som jag känner mig lagom fin på.

2011-03-19 ? 11:38:54

NEXT TIME

2011-03-19 ? 11:31:31

I BELIEVE

“I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and wearing lipstick. I believe in pink. I believe happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and, I believe in miracles.”  -  Audrey Hepburn
2011-03-19 ? 11:07:25

SUNNE

tar mig en tur till sunne, för att hämta en häst. känns lite onödigt att åka med och vädret är heeelt underbart, men vad gör man inte för sin mamma?
ikväll blir det nellie eller om jag tar en tur till göteborg och stannar till måndag. jaaa, vi får se vad som händer. i vilket fall som helst så åker jag till göteborg imorgon, om jag inte gör det ikväll.
men nu skall jag slänga på mig lite kläder och sedan sticker viiii


LOVE
2011-03-18 ? 14:32:01

SOMMARJOBB

har sökt sommarjobb nu, både här och där. och har även skickat e-post till dom som bad om det, men det känns ändå som om jag inte kommer få ett sommarjobb, inte vet jag. har bara den känslan och om jag nu inte får det, kanske det är meningen att jag inte skall ha ett jobb i sommar? inte vet jag. men fan om jag inte får något. för det är inte helt fel att tjäna lite extra cash i sommar. så jag ber till gud att jag får ett.
nu är det fredag och jag har klarat av ännu en skoldag, även om jag inte var i skolan varken igår eller i förrgår, så klarade jag mig idag. idag vet jag inte vad som händer, men det blir väll en mys kväll som alla andra fredagar, inte fel det heller.
imorgon bär det i vilket fall som helst iväg till sunne (tror jag, har inte bestämt om jag skall med eller inte), men det är bara under dagen i såfall, och sedan på kvällen blir det kanske nellie, vi får se vart kvällen leder mig imorgon. sedan är det även studiedag på måndag, så blir lååång helg, inte fel med det!
2011-03-17 ? 11:46:23

H&M

H&M har fått in en hel del nytt nu, och jag har blivit hel kär i dom hära accessoarerna. speciellt halsbandet & örhängena som jag funderar grovt på att beställa hem!
2011-03-17 ? 11:30:21

GOD MORGON

har stannat hemma både idag och igår, missade nationella vilket suger en aning, skulle vart skönt och bara ha haft det gjort. får bara göra det till veckan som kommer istället. har även bestämt mig nu, att jag kommer färga håret brunt med blonda slingor, jag ger det en chans iallafall, och om det inte blir bra, så blir det inte bra helt enkelt.
ungefär såhär rastlös är jag nu.........
2011-03-15 ? 20:55:53

NI ÄR IDIOTER RAKT IGENOM

hade en mysig dag i uddevalla med sötnosen isabella, åt thaimat, drack äckligt kaffe, torpan och sedan tränade body attack. great!
nationella i fysik imorgon, och jag kommer suga röv, men det kan inte gå bättre än sämst. säger bara k u k e n, att vi har fysik. fan. men det går som det går och jag tänker inte lägga mig och läsa på för att jag orkar verkligen inte läsa och jag vet att det kommer gå in i hjärnan men åka ut lika snabbt. just därför.
nu skall jag borsta bissarna och lägga mig i sängen, kolla på house och sedan försöka somna med min huvudvärk & mitt illamående. love it.
HA DET GÖTT HAJ
2011-03-11 ? 15:55:11

FREDaG

fredag today, har precis vart och handlat mat tills ikväll, det blir tacos med moah och mitt hjärta. hur great som helst, känner att jag inte skulle orka osså har jag ingen lust att hitta på något heller för den delen, så det kommer bli skönt med en hemma kväll med min favorit och min kära lillasyster.
bjur på nya fina bilder, tagna precis nu, ungefär.


2011-03-10 ? 21:00:00

WORD

2011-03-10 ? 19:00:43

OJ HAR VISST GLÖMT DENNA LISTAN..

har helt och hållet glömt bort den där listan, med dag 1, dag 2 o.s.v. men jag är alltid (oftast) sådan som vill avsluta grejer så fort som möjligt. så här är fortsättningen på min kära lista...:

Dag 16 – Innehållet i min väska.
jag har smink, deo, parfym, hårspray & skolböcker. that's it. men jag orkar inte ta bild på den, så ni får nöja er med bara en tråkig förklaring vad jag har i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
jag har alltid och jag vill fortfarande byta liv med en kille, varför? jo för jag skulle vilja veta hur dom tycker, tänker och har sin syn på saker.
jappjapp.
2011-03-10 ? 18:49:12

WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.

konstig dag idag, kan inte säga mer än det. vilket fall som helst så hoppade jag över träningen för att göra läxa, men har jag gjort det då? nej. orkar inte.
har även ringt på sommarjobb idag, så skall skriva CV och sedan åka och lämna det innan veckan är slut, great!
ber till gud att alt går min väg med.
har nationella i no nästa vecka, i fysik, så egentligen borde jag sätta mig med boken och läsa lite, för kan ingenting, men orkar jag? neeej.
har egentligen inget vettigt att skriva, men känner att jag borde skriva, även om mina inlägg är sviiiin tråkiga och bloggen suger. jaja
love / h
2011-03-08 ? 18:03:39

TO BE STRONG

Att var stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppas högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyft tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den,
att falla till botten, slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.
2011-03-08 ? 17:32:13

I'VE FACED MY FEARS.

andra skoldagen gjord, det blev mat på kiosken idag, kände inte riktigt för fisk. annars har dagen varit ok. den har gått seg och vart allmänt tråkig. tänkte åka och träna förut, men kände att min hals inte skulle klara av det. har en sådan där smärta ni vet, man låter inte hes eller är förkyld, men det sticks ändå i halsen när man pratar och sväljer? förstår ni hur jag menar?
hyrde filmen growns up förut, så det blir mys med min favorit ikväll.
nu skall jag sätta mig med HK som jag skall ha prov på imorgon så jag slipper ha det hängande efter mig.
HA DE GÖTTT
2011-03-06 ? 16:44:17

JAG ÄLSKAR DIG, MITT FINA HJÄRTA,

vad som än händer.
2011-03-05 ? 20:35:12

-

jag borde vara riktigt jävla glad för din skull. men jag vet inte, känner en känsla i hela min kropp som är helt fel. vill inte ha den där oroliga känslan, men jag hoppas att det du gör är något du vill & kommer ha med dig hela livet. även om det gör mig både ledsen, orolig och glad.
2011-03-05 ? 18:14:49

FUL SOM STRYK

gjorde om bloggen, men bara lite, ändrade färgen och så. blev dock inte nöjd, men får nöja mig med det så länge tills jag har bättre bilder så jag kan göra en bättre header och när jag har lust & ork.
nu skall jag mysa med min favorit. ha en bra lördagskväll,
HEJDO
2011-03-05 ? 17:23:16

SÅ SNYGG

jag har länge tänkt på att tatuera mig det året jag fyller arton (eftersom jag inte får göra det nu), tre stjärnor bakom örat, som står för mig, m & m. men jag hittade denna snygga tatueringen och blev ännu mer sugen på den. men om man skall tatuera sig så tycker jag personligen att tatueringen skall stå för något.
2011-03-05 ? 17:07:56

LÖRDAG

sitter hemma hos älskling och jag har lyckas att bli en aning sjuk, huvudet värker, halsen svider & febern kommer och går. underbart, eller?
det är en helt underbar dag ute och jag har faktiskt suttit ute en stund, alltså våren är på väg helt enkelt.
sitter även och kollar utlandsresor, så skulle inte suttit fel med att ta en sista minuten resa och bara sticka iväg, för är lika blek som snön själv. men pengarna räcker inte till. fuck.
ikväll blir det bad & myskväll hos min älskling. och jag fick även reda på att han lämnar mig en hel vecka för att åka till tyskland på träningsvecka i april.
idag har jag inte gjort något vettigt alls, ätit, vart ute, kollat på tv. mja.
har egentligen inget att skriva så vet faktiskt inte varför jag skriver något. men men.
jag vill även beställa hem dom sviiiin snygga skorna som jag visade er några inlägg här nere. usch så snygga dom är. visar  samma bild på dom som ett inlägg nedan, hihi
2011-03-05 ? 12:32:46

TRUE LOVE

2011-03-05 ? 12:29:31

WEHEARTIT

2011-03-04 ? 16:47:42

FREDAG

sitter hemma hos mitt hjärta och väntar på att han skall komma hem. funderar faktiskt på att ta mig en promenad ner och möta han.
veckan har gått upp och ner, men i helhet har den vart peeefekt!
ikväll blir det att ta det lugnt skulle jag tro om det inte blir en spontan utflykt, får se vart kvällen leder.
nej nu skall jag gå och möta adam.
HARE GÖTT HAJ
2011-03-04 ? 16:42:01

ME LIKE

ack så snygga och dom ligger även under fem hundra lappen, så ett plus på det!
2011-03-02 ? 21:41:11

IBLAND BARA IBLAND..

..vet jag inte om jag står på ett eller två ben. och just nu känner jag mig överlägsen av alla.
2011-03-02 ? 21:38:23

FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DIG

jag är glad att jag har bilder som påminner mig om vem du egentligen är & var. men jag är inte glad att du blivit den personen du är idag. jag saknar den du var.
2011-03-02 ? 21:32:53

THIS IS NOT OKAY

känner mig nästan dum att jag inte bloggat på länge, men frågan är, varför skall man göra det? varför skall man känna sig dum för att inte ha uppdaterat..? det är ju ändå bara en blogg som är till för att skriva av sig.
vilket fall som helst så kommer jag att uppdatera då och då, när jag har tid och lust. så det är bara att hålla utkik då och då!
spelade volleyboll idag efter skolan, och jisses vad kul det var! det blev en hel del smällar o mitt huvud värker fortfarande efter dom två dunder smällarna jag fick rakt i huvudet.
nu skall jag borsta bissarna och sedan lägga mig dirr i sängen, utan att ha gjort spanska läxan. crap. ångest imorgon here I come.

Om

Min profilbild