2011-02-24 ? 12:26:47

NÅGONTING JAG ÅNGRAR.

åh, det finns nog tusen saker jag ångrar. men mest av allt ångrar jag att jag inte tar vara på det jag har. och att jag är så dålig på att hålla kontakten med folk. that's it. sedan finns det ju massa tusen dumma saker man har gjort, men det får duga! hoppas ni nöjer er med det, annars kan ni bara kommentera i kommentarsfältet.
2011-02-24 ? 12:24:03

FY SÅ SNYGG

dock så är den en aning dyr, men ack så snygg!
2011-02-24 ? 12:16:10

EVERYDAY IS ANOTHER CHANCE TO MAKE YOUR DREAM COME TRUE

var helt inne på att färga håret brunt ett tag, men nu vet jag inte ifall jag skall göra det.. har tittat på massa bilder då jag var riktigt blond och i like it, känns mer som det är mig. men jag är ändå så trött på det blonda, så jag får se om jag till slut bestämmer mig helt och hållet för att färga håret brunt med blonda slingor. skulle inte suttit fel med en helt ny förvandling. på lördag åker jag till göteborg för att hälsa på frank & carola m. familj, så då skall jag även tvinga mamma att ta en tur och leta efter en skinnjacka till mig. mitt lov har inte heller vart så fullspäckat, har mer bara tagit det lugnt, men börjar bli en aning rastlös med.. bjur även på en aning gammal bild med världens sötaste tjej! 
2011-02-23 ? 12:30:58

ONSDAG

har precis käkat frukost och skall snart fixa mig för att ta en tur till uddevalla och spela bowling. var verkligen tusen år sedan jag gjorde det. igår var jag så duktig att jag faktiskt tränade och det känns i hela kroppen idag kan jag lova er. .
tänkte även ta dom dära dagarna nu, eller jag tar en dag..
En bild på mig själv för ett år sen.

bilden är tagen i april skulle jag tro, har ingen nyare bild, men den duger eller?
2011-02-22 ? 13:18:56

TAR NYA TAG

Jag tar nya tag efter en vecka med trassel, lovet har nyss börjat och jag har tillbringat det än så länge med mitt hjärta. Kommer inte att blogga dag in och dag ut den här veckan, men jag kan iallafall lova att det kommer några inlägg då och då. Jag skall även få klart den där listan . Jag måste även färga mitt hår innan jag äcklas totalt av det.... Ikväll blir det träning efter en veckas uppehåll så det kommer att behövas. I veckan blir det antagligen en sväng till Göteborg skulle jag tro, hälsa på nära och kära :) Nu skall jag ta en tur till Strömstad, ha det göttttt efter ett väldigt rörigt inlägg
2011-02-17 ? 16:46:14

DÅLIG UPPDATERING

har vart väldigt mycket det senaste, därför det inte blivit någon bra uppdatering. jag sprack i skolan idag. men det kanske var bra. inte vet jag. gjorde biptest i gympan med. tänkte även skriva dom två dagarna som jag har glömt. min uppdatering kommer även vara dunder dålig i någon vecka nu, eftersom jag inte kommer ha någon dator och jaa.. men håll utkik, det kan allt komma ett inlägg då och då under veckan. det skall bli så himla skönt med lov kan jag lova er. här är dom två dagarna som jag tar igen nuuuu:

En bild på ett ställe jag vart på.

turkiet, var där på höstlovet. i miss it.
Mitt drömbröllop.
mitt drömbröllop, jag vet faktiskt inte hur det skall vara, har inte tänkt så mycket på det. men det skall vara enkelt och lätt, samtidigt som det skall vara snyggt och fint. jag vill ha en fin klänning, snyggt uppsatt hår och vara lyckligt kär. det är så jag tror jag vill att mitt drömbröllop skall vara. jappppp
2011-02-15 ? 21:40:30

LIGGER EN ANING EFTER

Bild på mig och min bästa vän.
även om jag inte pratar med vissa lika mycket längre, eller om jag pratar med er dubbelt så mycket som innan, så är jag så himla glad att jag har er, mina små änglar. sedan har jag även vänner som jag är nära med, men inet har några bilder på. men alla har en plats i mitt hjärta. det kan jag lova er! 
En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
orkar inte, eller känner inte för att ta kort på det jag hade på mig igår, för kommer inte ens ihåg. så hoppar över denna dagen. 
Någonting jag oroar mig för.
just nu är det flera tusen grejer som jag oroar mig, som jag vet kommer att bli bra i slutet. men just nu oroar jag mig över dumma onödiga saker. tänker inte säga vad. så tråkig är jag. men fy tusan, dom här veckorna kommer förändra hela mitt liv. believe me.
men jag vet att allt fixar sig i slut ändan. vad det än är.
2011-02-15 ? 21:30:36

EN HEL DAG I UDDEVALLA

har skuggat idag med min sötnos hanna, blev först agneberg, där vi skuggade två lektioner med en go klass, efter två lektioner blev vi dunder hungriga och vandrade ner till pita och åt pita. mums skall jag säga er. efter det tog vi en tur till torp, där jag inte hittade något, men hanna hittade ett par jävligt snygga byxor skall jag säga er. tappade även en hundring i ua någonstans, skoj. tappar alltid pengar. fy tusan. uddevalla gör mig fattig. efter tooorpan så gick vi till plus där vi hade bestämt en träff med någon peter som visade oss runt på skolan och även berättade om den. har även bestämt mig att jag skall välja plus som första val, så nu har jag klickat på bekräftar knappen.
träffade/såg även en hel del mumsisar idag kan jag säga er. missade två tåget på ungefär någon minut skulle jag tro, så där stod vi som fån och inte visste vart vi skulle ta vägen, men tillslut bestämde vi oss att vi skulle åka till munkedal. helt onödigt om jag får säga det själv, men där satt vi i ungefär en och en halv timma och leeed, hoppas ni lider med oss när jag berättar för er... tack för en toppen dag, hjärtat! det behövdes till tusen. och jag är väldigt glad att jag har dig, hanniiii!
nu är lådorna ner packade och snart drar vi. det var allt.
tänkte även skriva dom där dagarna som jag missat.
PEACE
2011-02-15 ? 21:01:47

-

en fet jävla idiot är du. skall bli så jävla skönt att lämna dig nu. fy tusan, jag njuter till tusen. idiot är allt jag har att säga.
(& nej det har inte hänt något mellan mig & adam)
2011-02-14 ? 21:16:27

GLAD ALLA ♥ - DAG

har inte haft tid och bloggat, har varit för mycket dom här två dagarna. igår var jag iallafall på ZUMBA & skakade lite rumpa.
idag har jag tillbringat min dag med mitt hjärta. underbart. även om vi hade bestämt att vi inte skulle ge varandra så gav jag han en aftershave, som han har önskat sig sedan i julas. mitt hjärta kom hem med en ros & ett litet paket, i det låg det bokstaven 'A' i wonderful. du är bara för bäst. imorgon blir det skuggning i uddevalla, först angeberg & sedan plus. taggar för fullt för att gå upp vid halv sex imorgon. nu skall jag iallafall duscha & sedan hoppa bums i säng!
har ni haft en lika bra alla ♥ - dag som mig?
2011-02-12 ? 17:48:16

HAR INGET VETTIGT..

att skriva längre. blir bara massa tråkiga & emo inlägg nu för tiden, oh jag lovar att jag skall ändra på det. i veckan drar vi, bort här i från. ikväll får jag se vart jag hamnar. tror det blir en mys kväll hemma om jag inte tar en tur till kville. hoppas ni får en bra lördagskvääääll!
2011-02-12 ? 16:42:27

I LIKE IT

2011-02-12 ? 16:38:32

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
vad jag skulle göra om jag fick en miljon. vet jag faktiskt inte. åka till ett varmt ställe, ta med mig mina nära & kära & bara njuta. jag skulle även köpt mig en helt ny gaderob. sedan vad jag skulle gjort med resten, skulle tiden få bestämma.
En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
min dåliga vana är att, jag skjuter fram saker. som läxor, jag bestämer mig att jag skall göra dom, men sedan skjuter jag upp det, så jag inte får dom gjorda. & får ångest dagen efter över att jag inte gjort dom.
2011-02-12 ? 16:27:31

-

2011-02-10 ? 22:52:10

IT WOULD HURT THEIR FEELINGS, TOO

2011-02-10 ? 17:33:21

NATIONELLA - SVENSKA IGEN

har haft nationella i svenska igen. men idag skulle vi skriva en uppsats. enligt mig gick det faktiskt bra, om jag får säga det själv. nu sitter jag här med non, fattar ingenting och den skall vara klar imorgon. bra hannah, bra. gillar även vädret nu. eller inte. fy tusan. min fötter var helt dyng blöta förut. fy tusan. nu får jag ta tag i non.
 
L O V E, h.e

2011-02-10 ? 17:02:16

TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR

det finns inte direkt någon bok som jag har skrivit att jag faller för blå ögda killar med blont hår. nej. för mig har inte utseendet någon betydelse. okej, lite. men inte alls lika mycket som insida. det är insidan som gör personen till en så fin person på utsidan. men jag hatar killar som blir beronende av en, när dom skall smsa stup i kvarten. som skriver att den älskar mig så att det ordet blir uttjatat, för till slut så uppskattar man det inte. som både hanna & clara har skrivit, hör jag hellre lite små elaka komentarer än snälla och gulliga hela tiden.
som tur är har jag redan hittat min dröm kille. han som har det där lilla extra. min kärlek. mitt hjärta.
2011-02-09 ? 20:44:48

YOUR BIGGEST FANS


2011-02-09 ? 17:11:50

NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅT ANNAT JUST NU

någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu är, lycka. tänker inte säga mer än, lycka.
sedan har jag redan allt det jag vill ha, kärlek, familj, världens finaste vänner, du fattar.
2011-02-09 ? 17:06:07

IBLAND, BARA IBLAND VERKAR DU INTE FÖRSTÅ NÅGONTING

2011-02-09 ? 17:02:46

YOU DON'T GET IT, DO YOU?

2011-02-09 ? 16:58:24

WHY ARE THEY THERE?

2011-02-09 ? 16:57:54

LEDSEN, SUR & ARG

precis så känner jag idag. varför jag gör det, kan jag inte ens svara på själv. funderar på att lägga mig & kolla på oth eller något. är ensam i huset då mamma & m, har åkt iväg somewhere. just nu inväntar jag min favorit. och till kvällsmat blir det kykling sallad. imorgon är det nationella igen. goosh så skönt det skall bli att få det gjort.
2011-02-08 ? 19:11:08

IP NUMMER

haha kan inte låta bli att skratta. fick en kommentar för några dagar sedan som det stod: 
''Hej, du pratar ganska mycket om göteborg och att du saknar handboll!
Trivs du inte i här?
och vilka personer saknar du mest, kan vi inte se någon bild på dina "göteborg, kompisar''?''
kunde bara inte låta bli att skratta, min söta vän ''anna'' som skrivit detta vet lika mycket som jag veta vilka mina göteborgs kompisar är, men med kärlek kan jag svara dig i något inlägg framöver. för hinner inte nu.
det är även lite kul att du har skrivit som att du är här uppifrån. det gjorde min dag. haha.
patetiska människor som inte vågar stå för sig själva. om ni inte gör det, varför ens skriva något alls då?
haha, idioter.
2011-02-08 ? 16:54:46

NATIONELLA - SVENSKA

har nyss kommit hem efter en lång & jobbig dag i skolan. dagen började med att jag ramlade på en isfläck i skogen, höll på att missa bussen & på det så belv det nationella i svenska direkt på morgonen som jag faktiskt tror att det gick bra på, känns som det iallafall. sedan hade vi styrke träning med benen, är helt död i mina starckars ben. tänkte även skugga imorgon, men tror inte det blir något med det, för att jag måste prata med någon person, som jag inte får tag på. sedan har jag även gjort gymnasie valet nu. gäller bara att klicka på bekräftar knappen, som jag inte kommer att göra förens sista dagen skall jag säga er.
nu börjar det lukta maaaat, kött, pommes & bearnies sås, fy tusan vad gott, skall äta till jag blir riktigt riktigt mätt.
2011-02-08 ? 16:48:59

,

2011-02-08 ? 16:38:12

MINA MÅL/DRÖMMAR/ÖNSKNINGAR.

min önskning just nu är att komma in på den linjen jag vill. alltså jurist/journalist&lärare. om jag inte kommer in på den så blir jag riktigt riktigt besviken på mig själv. jag vill även att denna tiden skall gå fort så jag slipper denna lilla hålan.
mina drömmar är att när jag sedan har gått klart gymnasie tiden, vill jag plugga till advokat. det är iallafall det jag vill nu. och vet att jag vill. annars skulle det inte sitta fel med att åka utomlands & plugga, eller kanske åka på jorden runt resa ett helt år. jag skulle även vilja åka jorden runt & se hur andra människor har det i sitt land, religioner och ja, you get it?
mina mål är att vara lycklig. göra andra lyckliga. skaffa en familj, nya vänner & jag vill även göra nya misstag. misstolka mig rätt när jag säger det. utan misstag lär man säg inget. så tänker jag. jag vill även lyckas och det skall jag. sedan vill jag även bli en person som man vill se upp till. thats it.
2011-02-07 ? 18:49:00

FASHION

2011-02-07 ? 18:34:56

VÄRLDENS BÄSTA DU

du skall veta hur mycket jag älskar dig, mitt fina hjärta.
jag är så glad att jag har just dig.
happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm in still in my dreams.'
2011-02-07 ? 18:22:54

THE BEST THING

2011-02-07 ? 17:49:28

HAPPYHAPPYHAPPY

åh vad glad jag är, fy tusan!
i helgen blir det av.
2011-02-07 ? 17:36:36

EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU

kör två flugor i en smäll för glömde av en igår.
en person jag vill träffa just nu är många personer. finns personer som jag saknar även om jag har dom i rummet bredvid. sedan finns det personer som jag saknar mer & mer, för att det var så längesedan vi träffades. sedan finns det även personer som jag saknar att umågs med, även om vi träffas i skolan. you get it.
min favorit årstid och varför det är sommarn, helt klart. även om jag tycker vintern är fin. vitt överallt och ja, så slår sommarn ändå vintern. det är varmt, man slipper stora klumpiga kläder, man är brun, lever livet & jag fyller även år, hihi.
skulle verkligen inte suttit fel med sommar nununu
2011-02-07 ? 17:17:14

KÄRLEKSMUMS

har precis bakat kärleksmums. dock så blev 'glasyren' äcklig. råkade hälla i lite för mycket kaffe, & nu smakar det jätte mycket kaffe. fuck my life..
imorgon har vi jätte styrka i idrotten. taggad till hundra? nja.
dom ser rätt goda ut, men fy så äckligt dom smakar!
2011-02-06 ? 16:30:14

HATERS

har precis städat mitt rum, damsugit, bytt lakan & hela köret. nu blir det iallafall ZUMBA efter en helg med massa tjockisätande. när jag kommer hem, så kommer min kära adam hit och sover här inatt.
har ni haft en bra helg? det har iallafall jag haft! :)
2011-02-06 ? 15:28:34

LIKE IS NOTHING

2011-02-06 ? 14:47:59

ITS JUST FOR LOSERS

2011-02-06 ? 14:05:39

SPÅRLÖST

sitter & kollar på spårlöst, på fyran. om en kille som aldrig har träffat sin mamma, och nu så har han fått reda på att han har en syster också, som han träffar först av alla i släkten. hihi ååååh, det är rätt coolt ändå att man kan leta efter sina föräldrar i andra länder & sedan hitta dom, (om dom lever, vilket dom gör just nu).
skall snart börja plugga lite smått på no:on så jag inte sitter sista dagen & gör hemtentan.
vid fem vandrar jag ner till gymmet för att köra zumba, wiohoooho.
2011-02-05 ? 22:56:09

OM BLICKAR KUNDE DÖDA

2011-02-05 ? 22:03:50

SÅHÄR GÅR DET NÄR MAN HAR KUL (tråkigt)

hoppas ni skrattar så ni får ont i magen. en lördags kväll som denna!
2011-02-05 ? 20:19:40

EN BILD PÅ MIG + 10 FAKTA OM MIG.

jag har världens bästa pojkvän & världens finaste vänner. jag är förlovad sedan ungefär en månad tillbaka. för två årsedan flyttade jag ifrån storstaden till en liten ''by'', trivs bättre här upp än vad jag gjorde i gbg, men saknar mina nära och kära, mer och mer för varje dag. tycker mina naglar är äckliga & älskar att har fransk manikyr. om jag inte kommer in på den linjen jag vill komma in på blir jag besviken på mig själv. jag hatar att göra folk besvikna lika mycket som jag hatar att bråka med mina nära och kära. jag behöver färga mitt hår och har äntligen bestämt hur jag skall färga det. jag är rädd för vad folk tycker om mig, men skiter oftast i det och är mig själv. jag skall bli rik när jag bli stor, skaffa stort hus, hund, ha barn & en walk in closet. jag älskar min familj, mina vänner & min bästa adam av allt annat. dom är värda guld.
här har ni tio fakta om mig.
2011-02-05 ? 20:03:48

BLOGGTORKA = KÖR PÅ EN DUM LISTA IGEN

kör på ännu en dum lista som alla mina andra frieeends gör det, så gör jag ned det. & jag har en fruktansvärt bloggtorka, såå...

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
2011-02-05 ? 19:42:04

EN ENKEL OUTFIT

jag har fattat en sak, jag skall vara så himla glad att jag har dom vännerna jag har. shit. ni är värda guld.
här kommer även en enkel outfit som jag är lite sådär smått kär i..
2011-02-05 ? 19:38:34

GODIS & COOOLA

sitter här i min ensamhet, lyssnar på musik, äter godis & dricker cola. mamma är & jobbar, så jag kan inte åka någonstans & min kära lillasyster sitter en trappa ner & jag känner mig helt alone. om tio minuter börjar melodifestivalen & då blir det antagligen att nörda det. vet dock inte vilka som är med, vet ni?
2011-02-04 ? 21:24:50

4 FEBRUARI

livet leker, speciellt när man nyss har haft ketchup och hamburgedressing krig med adam. har iallafall duschat ut allt jag hade i håret och ja, känns dock som mitt hår är lika fett som innan jag tvättade det. har fruktansvärt ont i min rygg och i mina knän så vet inte vart jag skall ta vägen. blir en rätt trist fredag, men what ever, fredags mys är aldrig fel.
2011-02-04 ? 15:31:29

BLACK 'N GREEN


bjur på osminkade & fresha bilder....
2011-02-03 ? 16:49:58

NU BESTÄMMER DU

tycker min blogg blir mer & mer tråkig. & jag har inget intressant att skriva.
så nu behöver jag eran hjälp. kommentera detta inlägget & skriv vad just du vill jag skall skriva, berätta eller visa här på bloggen.


with love, hannah
2011-02-03 ? 16:22:55

LOVE OF BEAUTY IS TASTE, THE CREATION OF BEAUTY IS ART.

kom nyss hem så nu skall jag slänga i mig några makor sedan vandrar jag ner till bussen för att åka till min favorit om jag inte har sådan tur så mamma kör mig.
hade även redovisning på greta & det gick som smooock!
nu skall jag ta & slänga i mig några mackor, hareee GÖTT
2011-02-02 ? 21:29:05

STEP UP

nu är jag nyduchad efter en tur på gymmet & det blev att köra step up på en timma. mina ben är heeelt döda. imorgon blir det styrka på gympan.
nu skall jag lära mig glosorna & sedan blir det tacos i stora lass. sen bed timeee!
2011-02-02 ? 17:03:14

HÄRLIGT VÄDER, ELLER..

.. vad säger ni? solsken & 30 grader hade inte suttit fel nu.
sitter & lyssnar på bruno mars samtidigt som jag pluggar på greta redovisningen som jag har imorgon. måste även göra matte & spanska, livet äger. vet heller inte vart jag skall ta vägen med allt trassel.
idag fyller min kära syster 11 år! det firades med tårta till frukost & nu ikväll blir det mys med tacos till.
ringde & bokade tid till mig & vera på step up ikväll. så jag blir redo för BEACH 2011..
jag hoppas ni skrattar åt bilderna, för ett skratt förlänger livet har jag hört!
2011-02-01 ? 20:14:35

HELT SLUT

är helt slut efter ett timmas bodyattack. nu skall jag hoppa in i duschen sedan skall jag göra klart greta som jag snart är klar med & sen blir det sängen.
kan inte säga annat än, damn vad jag saknar dig. skulle behöva dig just nu.
2011-02-01 ? 15:55:15

KNAS TUMME

kom nyss hem från skolan & skall börja med min redovisning om Greta Garbo nu tänkte jag & sedan vid halv sex vandrar jag ner till gymmet & kör bodyattack. min lillasyster fyller även år imorgon, så då skall jag äta tåååårta hihi. intressant information?
& förut när vi spelade handboll på gympan så kommer emma & viker hela tummen, mhm... känn smärtan. har iallafall fruktansvärt ont i den skall ni veta.
men nu skall jag börja med mitt arbete så jag är klar med det :)

Om

Min profilbild